krudtuglen

om mig

hej

Jeg hedder Louisa og jeg er årgang 85. Jeg er gift med jakob og sammen har vi 3 dejlige unger.

Vi bor i et dejligt hus i bjørnsonparken 35 i Sulsted med stor lukket have hvor der er masser af plads til udfoldelse. Indenfor er der et legeværelse og masser af plads i stuen hvor der kan leges.

Jeg betragter mig selv som stille og rolig. Jeg er stabil og med et godt humør.

Jeg har valgt jobbet som dagplejer fordi jeg godt kan lide at arbejde med børn. Jeg har tidligere været privat dagplejer i 3,5 år i Aalborg inden vi flyttede til Sulsted. Jeg ønsker at skabe en dagpleje med nærhed, tryghed og anerkendelse. Et sted hvor børnene trives og udvikler sig. Jeg vil skabe rammer hvor der er tid og plads til fordybelse. Jeg kan godt lide der er en tanke bag de aktiviteter jeg sætter igang for børnen. Nogen gange går vi "bare" ud og leger, men andre gange kan vi tage flasker med ud og fylde med sand for at øve finmotorikken eller vi kan puste sæbebobler for at øve mundmotorikken. Vi kan slå til balloner for at øve afstand, kraft og kordination. Vi sår lidt kartoffler og gulerødder i spande som børnene har hjulpet med at at så og hjælper med at vande. Dem skal vi lave noget dejligt mad af senere på året når de er færdige.  

I min fritid bruger jeg meget tid sammen med min familie og mine børns fritids aktiviteter. Jeg kan selv godt lide at stå på rulleskøjter og hækle.